Ramazan ÇELİK/HATAY, () - CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, terör saldırılarından çok büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Acımız büyük, Türkiye'nin neresinde olursa olsun kaybettiğimiz her vatandaşımız bizim canımızı yakıyor" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ile Seyit Torun, beraberlerinde Hatay Milletvekilleri Birol Ertem, Hilmi Yarayıcı ve Serkan Topal'la birlikte CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Tekin Bingöl, ülkenin neresinde olursa olsun hayatını kaybeden her vatandaşın acısını içlerinde hissettiklerini söyledi.
Saldırılardan dolayı halkın içinde bulunduğu duruma da dikkat çeken Bingöl, şunları söyledi:
"Acımız büyük, Türkiye'nin neresinde olursa olsun kaybettiğimiz her vatandaşımız bizim canımız yakıyor. İçimizi acıtıyor ve hepimiz tarifsiz acılar içindeyiz. Bir zamanlar anne babalar çocuklarını öğütlerlerdi; 'aman evladım tenha yerlerde dolaşma diye, şimdi o anne babalar çocuklarına kalabalık yerlerde bulunma' diye öğütlüyorlar. Peki benim bu fidan gibi gençlerim tenha yerlerde dolaşamayacaksa, kalabalık yerlere çıkamayacaksa ne yapacak, nasıl bu hayata tutunacak, nasıl arkadaşlarıyla birlikte sosyal yaşamın içinde varlık gösterecek."
Konuşmanın ardından Tekin Bingöl, Seyit Torun ve milletvekilleri ile partililer Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan özel harekat polisi Ayhan Kıymacı'nın cenazesine katılmak üzere Dörtyol İlçesi'ne geçti.

FOTOĞRAFLI