Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"8 Ağustos 2018 tarihinde Ordu ilimizde toplam 13 adet köprü selden etkilenmiş veya yıkılmıştır. Karadeniz Sahil Yolu'ndaki Cevizdere'yi 48 günde yeniden yaparak trafiğe açtık. İnşaatı devam eden 12 köprünün 9'unu önümüzdeki Mart ayında geri kalan üç adedini de Mayıs ayında tamamlayıp hizmete alacağız. Durmak yok yola devam."

"Ordu'nun bu seçimlerde de tercihini gönül belediyeciliğinden yana kullanacağını ümit ediyorum. Cumhur ittifakıyla kurduğumuz gönül birliğini inşallah hep birlikte en yükseğe taşıaycağız"

"Siyasetin bir hasbiliği vardır bir de hesabiliği vardır. Hasbilik, ideal olanıdır; hesabilik, menfaat çetelerinin vakıf olduğu yerdir. Ne çektiysek hesabi olanlardan çektik. Onlarla yol yürüyemedik. Onlar yolda bıraktılar, yol ve dava arkadaşı olmadılar. Trenden inenler, bir daha bu trene binemediler ve binemeyecekler"

"AK Parti'nin en büyük referansı şehirimize kazandırdığı hizmetlerdir. Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyütürken, Ordu'ya 21 kat trilyon yatırım yaptık"

"Birkaç yıla kadar bin kişi kapasiteli bir yurt daha açıyoruz. Yapımında yüzde 90 ilerleme sağladığımız 20 bin seyirci kapasiteli stadyumumuz inşallah bu sezon içinde açılacak"

"Ordu'da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza toplamda 2,1 kat trilyon yatırım ve onlara yardım yaptık. TOKİ vasıtasıyla Ordu'ya 5 bin konut yaptık. Ordu'ya 27 tünel yaptık. Ordu çevre yolu ve tünellerin yapımı da devam ediyor. Projenin kalanını 2 yıla kadar tamamlıyoruz. Ordu, Topcam ve Mesudiye yolu inşası da sürüyor. 25 adet tünelin 23'ünü tamamladık. Projenin tümünü bu yıl bitiriyoruz"

"Ordu-Giresun havalimanını şehrimize kazandırdık. Havalimanının yolcu sayısı geçtiğimiz yıl 1 milyon 86 bini aştı."

"Yaklaşık 46 bin Ordulu iş verenimize 852 milyon lira tutarında teşvik sağladık. Önümüzdeki dönemde her alanda Ordu'yu ço kdaha büyük hizmetlerle buluşturacağız"

"Afrin'in bugün 1'inci yıl dönümü. Afrin'de şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün terör örgütlerini tünellere gömdük. Cerablus'ta, Gabar'da, Cudi'de gömdük ve bu günlere geldik. Şehitlerimiz oldu, ama anneler babalar biz biliyoruz ki bizim dinimizde şehadetin yeri çok farklı. Allah yolunda ölenlere, ölüler demeyiniz. Onlar diridirler, ancak siz göremezsiniz"

"Mesele ne Suriye ne Akdeniz meselesidir. Doğrudan doğruya Türk meselesidir. Türkiye meselesidir. İçeride dışarda her gün ağız değiştirenlerin aslında neyin peşinde olduğunu Ordu iyi biliyor."