Batu internet’te puzzlle (yapboz) doğa ve insan manzaraları Puzzle (Yapboz) bir resim parçalara bölünmesiyle ve bu parçaların tekrar bir araya getirilmesiyle oluşan değişik manzara ve insan resimleri Batu-İnternet’te duvarları süslemiş.Burada her tür doğa ve insan resmine raslamak mümkün.

     Batu İnternet işletmecisi Lise Mezunu Hasan Cürgül 
yaptığı açıklamada,Dilediğim gibi yazboz yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.Puzzle (yapboz) yapmaya bayılıyorum.Bu hobiye vakit buldukça devam ediyorum.tarihte bilinen ilk yazboz bir harita.Yapbozlar çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlar.
 
      Okul öncesi dönemde serbest zamanda  
kullanılır. Zihinsel,fiziksel ve duygusal geliş meyi sağlar.Hatta artık internet oyunları bile kaç parçalık istiyorsan puzzle yapabiliyorsun.Puzzle yapanlar bilirler,başlayınca tiryakisi olup onunla hep uğraşmak istiyorsunuz,bitince de ortaya çıkan şahaseri bakmaya doyamıyor insan.Yapboz yapma meraklıları gelip görebilirler.’’ dedi.

      Batu internet’te duvarlara süsleyen değişik manzaralı yapbozları görenleri hayran bırakıyor.Batı İnternet’in  dört duvarı yapboz doğa ve insan manzaraları ile dolu.