TTNET müşterileri, iPass işbirliğinde sunulan “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi” sayesinde 123 ülkede, 1,2 milyon hotspot noktasında WiFi ile internete bağlanabiliyor. TTNET’liler “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi” sayesinde; yaz tatilleri, Ramazan ve Kurban bayramları ile yapacakları tüm yurtdışı seyahatlerinde vergiler dahil aylık 42 TL’ye internete sınırsız erişebiliyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, sunduğu “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi” ile müşterilerinin yurtdışında da internete ulaşmalarını sağlıyor.

TTNET’liler; TTNET’in uluslararası internet erişiminin önemli şirketlerinden iPass işbirliğinde sunduğu “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi” sayesinde; 123 ülkede, 1,2 milyon hotspot noktasında WiFi ile internete bağlanabiliyor.

Yaz tatilleri, Ramazan ve Kurban bayramları ile gerçekleştirecekleri tüm yurtdışı seyahatlerinde “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi”ni kullanan TTNET’liler, vergiler dahil aylık sadece 42 TL ödeyerek internete sınırsız erişiyor.


iPass Kıdemli Başkan Yardımcısı Steve Livingston da ‘Informa Telecoms and Media’ verilerine göre, tabletler ve akıllı telefonlardan kişi başı günlük Wi-Fi data kullanımının 130 megabayt’a yakın olduğunu ifade etti. Steve Livingston, “Bu kullanım alışkanlığını görüp, seyahat edenlere yönelik uygun fiyatlı data paketleri sunan servis sağlayıcıları, uluslararası seyahatler gerçekleştiren müşteri segmentini kazanacaktır. TTNET de seyahat eden müşterilerinin evlerindeymiş gibi hissetmesi için oldukça farklı bir hizmet sunuyor” dedi.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, iPass ile daha önce gerçekleştirdikleri işbirliğiyle 123 ülkede müşterilerinin yurtdışında da rahatça internete bağlanabilmelerini sağladıklarını açıkladı. Müşterilerinin yurtdışında uygun fiyatlarla internete bağlanmaları için “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi”ni hizmete sunduklarını ifade eden Başar, “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi 123 ülkede 1,2 milyon hotspot noktasında internete sınırsız erişim imkanı sunuyor. Satın alındıktan sonra takvim ayı içerisinde sınırsız WiFi kullanım hakkı sağlayan “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi”nde sadece kullanım yapılan ayların ücreti ödeniyor. Yurtdışında kullanım yapılmaz ise herhangi bir fatura ödenmiyor” dedi.

Yurtdışında WiFi servisinden yararlanmak için iPass firmasına ait olan Open Mobile uygulamasının, kullanılacak olan cihaza indirilmesi yeterli oluyor.

Uygulamanın ayrıntılı kullanım kılavuzu ve “WiFi Yurtdışı Erişim Paketi” ile ilgili bilgiler www.ttnetwifi.com.tr sitesinde yer alıyor.