Emperyalist güçler, dünyayı kendilerine göre şekillendirmek için her türlü oyunu yapıyor.  İslam ülkeleri ise bu emperyalist güçlerin elinde birer piyon olarak kullanılıyor. Eskiden İran politikalarını hiç sevmezdim. Türkiye'ye irticai propaganda pompalıyor diye... Bugün İran'ın rejimini sevmesem de emperyalist güçlere karşı duruşunu ve tutumunu takdirle karşılıyorum.

Türkiye ve diğer islam ülkelerine gelince, inanın ki dış siyasette ne yaptıklarını, nasıl bir tavır sergilediklerini anlayamıyorum.

Mısır'da darbe ile görevine son verilen devrik Devlet Başkanı Mursi'yi sonuna kadar destekliyorum ve taraftarlarının emperyalist güçler karşısındaki direnişine karşı Türkiye'nin tavrına destek veriyorum.

Gelelim Suriye'ye...

Suriye'de neler oluyor. Suriye'de sorun Beşşar Esad sorunu mu? Suriye'de yaşayan halk kim? Esad yanlısı olsun, muhalifler olsun bunlar Müslüman değil mi? Suriye'deki kavga, din kardeşleri arasında devam etmiyor mu?

Peki ,  Mısır'da darbeyi destekleyen kim, hangi devletler?

Suriye'ye vurmaya hazırlanan devletler hangileri?

Mısır'da Amerika hala darbeye 'darbe' demedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan Mısır'da darbeye karşı atıp tutuyor. Her mikrofonu eline alıp ekrana geldiğinde bağıra bağıra söyleniyor. Kendisine karşı da aynı şekilde tertiplerin olduğunu dillendiriyor.

Bu darbenin arkasındaki en büyük güç Amerika ve İsrail... Bunu bütün dünya biliyor. Bizim iktidarımızı yönetenler de gayet iyi biliyor. Halkımız da biliyor.

Burada Müslümanları kendi çıkarları doğrultusunda ezen bu emperyalist güçlerden biz Suriye için yardım bekliyoruz...

Açık açık diyoruz ki;

-Gelin Suriye'yi vurun...

Bu nasıl bir tezat...

Bu nasıl bir siyasal yaklaşım...

Bizim halkımız da siyasetçilerin söylemlerini hiç irdelemeden sokağa çıkıp, Suriye'ye müdahale için eylemler düzenliyor...

Tamam Suriye'ye müdahale edilsin...

Ama bunu yapacak olan  Amerika, İsrail olmamalı...  Onların bir müdahalesi, olası bir müdahalesi halinde tüm  İslam dünyası bunun karşısında yer almalı.

İslam ülkelerindeki bu tür kavgaları, yine İslam ülkeleri durdurmalı.

Türkiye, Suriye'ye müdahale etmeli ancak, Amerika ile, NATO ile değil...

Barışçıl yollardan, hem muhalifleri, hem Esad'ı masaya oturtacak girişimlerde bulunmalıydı ve bunu yapmalıydı.

Başbakan Erdoğan'ın 'Kardeşim Esad' dediği kişiye bu kadar mı sözü geçmedi?

Ama, orada hesaplar başka...

O bölgede Haçlı seferleri uygulanıyor ve Hıristiyan dünyasının yeni yapılanması ve gelecek emelleri üzerine çalışmalar yapılıyor.

Eğitimsiz, olayları enine boyuna irdeleyemeyen Müslüman toplumları da kendilerine ekranlardan anlatılanlara kanıp, bu planlara bilmeden destek veriyor.

Mısır devrik Lider Mursi'yi destekleyen İhvan'ın E l Kaide'nin silahlanma çağrısını reddetmesi de takdire değer bir davranıştır. Zaten o darbeyi yaptıranların amacı, Müslümanları bir birine kırdırmak değil mi? İhvan buna gelmedi.

Suriye'de birbirlerine terör uygulayan muhalif ve iktidar yanlısı Müslümanlar da içlerindeki kışkırtıcı batı ajanlarını tespit edip temizler, İslam'ın kurallarına göre davranırlarsa kardeş kanı dökmeyi bitirirler.

Bu Müslüman toplumlar, Irak'tan hiç mi ders almadı.

Hiç, bir Müslüman olarak kendi kendinize soruyor musunuz? Bu Irak'ta Amerika geldi müdahale etti. Diktatör Saddam gitti. Ne oldu, ne düzeldi, bu ülkede her şey geçmişten daha mı iyi?

Amerikan müdahalesinden sonra Irak'ta geriye ne kaldı...

Göz yaşı, kin nefret ve terör kaldı. 1.5 milyon Müslüman yaşamını yitirdi. Her gün ortalama 4 kişi düzenlenen terör saldırılarıyla hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Peki başka ne kaldı?

-Bir Kürt devleti... Barzani'nin başında olduğu Kuzey Irak Kürt devleti...

Peki Suriye'de ne olacak diye düşünüyor musunuz hiç?

Suriye de de aynısı oluyor. Müslümanlar birbirini öldürüyor.

Yine bir Kürt Devleti kuruluyor. Bu devleti kuran ise PKK...

Ey Türk Milleti uyan artık!....

Batının derdi Suriye'deki rejim değil...  Batının ve Amerika'nın derdi, Ortadoğu coğrafyasında  Büyük Kürdistan devletini kurmak. Ortadoğu  sınırlarına kendi çıkarlarına göre yeniden dizayn etmek.

Bunun içinde Türkiye'de var.  Kimse zannetmesin ki, Türkiye yeni den Osmanlı olacak...

Onlara kalırsa Türkiye parçalanıp küçük bir devlet olacak...

Diyorum ki Ey Türk Milleti titre ve kendine dön... Yapılan oyunları gör...