Araç içinde bulunan sürücü Osman Yıldızlı, bir anda tepesine düşen ağaç nedeniyle büyük panik yaşadı. Olası bir facia ağacın otomobilin üzerine düşmeden önce karşı taraftaki binaya yaslaması ile önlendi. Vatandaşlar kaldırım çalışmalarının seçimden önce başladığını, aradan geçen zamanda bir türlü bitirilmediğini belirterek yetkililere tepki gösterdi. 
 
www.aydinses.com'un haberine göre Küçükköy'de yola devrilen ağaç, az kalsın faciaya neden oluyordu. Cengiz Topel Caddesi üzerinde kaldırım yenileme çalışması yapan belediye ekipleri,  çalışmalar sırasında yol üzerinde bulunan ağaçların köklerinin etrafını da açtı. Bugün yağan yağmurla birlikte esen sert rüzgar, kök çevresi açılan büyük çınar ağaçlarından birinin devrilmesine neden oldu. Trafik akışının bulunduğu yola devrilen ağaç karşı tarafta bulunan bina ile yoldaki bir otomobilin üzerine düştü. Binaya yaslanan ağaç, otomobilin de tavanına dayandı. Devrilen ağaç nedeniyle yol saatlerce trafiğe kapandı.

Aydınses objektifinden haberin kareleri için tıklayın!  

Büyük korku yaşayan otomobil sürücüsü Osman Yıldızlı, hıza otomobilden çıkarak kendisini dışarı attığını belirterek, "Trafik yoğunda araçlar ağır ağır ilerliyordu. Büyük bir gürültü ile devrildiğini fark ettim. Panikle araçtan çıktım. Ağaç karşı binaya dayanmasaydı ben araç içinde ezilebilirdim." dedi.   
Çevre sakinleri de ağacın devrileceğinin önceden belli olduğunu, kaldırım çalışmaları nedeniyle köklerinin dışarı çıkartıldığını anlattı. Caddede kaldırım çalışmalarının seçimden önce başladığını ifade eden çevre sakinleri,  "Aylardır bitirilemedi. Diğer ağaçlar ve elektrik direkleri de devrilebilir." dedi.   
Devrilen ağaç olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri tarafından kesilerek yoldan kaldırıldı. Devrilme tehlikesi bulunan  diğer ağaçlarda budanarak hafifletildi.