Hazır kurban bayramı yaklaşıyorken sizlere hayvancılık sektörünün en iyilerinden bahsetmenin de zamanının geldiğini düşünüyoruz. Kars hayvan pazarı ile tüm Türkiye’ye hayvan sevkiyatı yapan Güneş Hayvancılık , kurban bayramına günler kala sizlere sorunsuz , kaliteli , besicilik ve hayvan alışverişinde hizmet veriyor.

Kars Güneş Hayvancılık Kimdir?

Kars Güneş Hayvancılık 1978 yılından beri hayvancılık sektöründe besicilik ve hayvan alışverişi konusunda hizmet vermektedir.  Kars Güneş Hayvancılık , işini o kadar kaliteli ve tecrübeli yapmaktadır ki , hayvanlar düzenli bir şekilde veteriner hekimler tarafından kontrol altında olup satışlar bu şekilde gerçekleşmektedir.

Hayvancılık sektöründe yıllardır sürdürdüğü kaliteli ve güvenilir satışlarını istikrarlı bir şekilde sürdüren Güneş Hayvancılık , haftanın 5 günü açık olup Kars hayvan pazarında hizmet vermektedir.

Kars Güneş Hayvancılık Hizmetleri

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan ticaretinin yanında Türkiye’nin her yerine hayvan sevkiyatı yapan Güneş Hayvancılık , kurbanlık için düve , tosun , inek , kısır ve küçükbaş hayvan ile tüm müşterilerine her türlü hayvan alışverişini yapmaktadır.

Sevkiyat durumunda hiçbir sorun olmadan sizlere kadar ulaştıran Güneş Hayvancılık , ödemeler konusunda da kolaylıklar sağlıyor. İlk olarak Tarım Müdürlüğünden alınan mal kaydı ile beraber pasaport ve küpe işlemleri ile beraber ödemeler banka hesap numaralarına yapılabiliyor.

Kars hayvan pazarı sektöründe 1. Sırada olan Kars Güneş Hayvancılık , referansları ile beraber Türkiye’nin hemen hemen her yerine sevkiyat yapmış ve kaliteli bir hizmet anlayışını başarmış nadir kurumlardan bir tanesidir.

Kurban Siparişi nasıl Verilir?

Büyükbaş veya küçükbaş hayvan siparişi vererek hiç yorulmadan sevkiyatı evinize kadar yapan Güneş Hayvancılık’ta sipariş vermek çok kolay. Dilerseniz 0532 385 90 99 numaralı telefondan Hanifi Güneş’e ulaşabilir veya www.guneshayvancilik.com sitesine girerek iletişim forumdan ulaşabilir , dilerseniz de talep formu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.

Eğer sorunsuz , kaliteli ve iyi bir hizmet anlayışı içerisinde kurban almak istiyorsanız mutlaka ziyaret etmeniz gereken çok kaliteli bir firmadır. Ayrıca satın aldığınız hayvanların sevkiyat aşamasında oluşabilecek en ufak kazada bile hayvanlar taraflarınca sigortalanmaktadır.