Kurban bayramına az bir süre kaldı. Eylül ayının 3. Haftasına kurban yetiştirmek isteyenler şimdiden arayış içerisindeler. En çok merak edilen konu ise kurban fiyatları oluyor. Bu nedenle sizler için 2015 kurban fiyatları hakkında bir araştırma yaptık ve sizlerle paylaşmak istedik.

2015 Kurban Fiyatları

Kurban almadan önce iyi bir araştırma yapmak gerekir. Kurbanın fiyatı , kilosu ve yaşı bu konuda oldukça önemli unsurlardır. Yıllardır Kars hayvan pazarına hakim ve kurban fiyatları oldukça makul gözüken www.karshayvanpazari.net bu senede en çok satışı yapacak hayvan pazarı olacak gibi gözüküyor.

Hem kurban fiyatları hem de kurban çeşitliliği ile ön planda olan kars hayvan pazarı , besilik danalar , erkek buzağalar , dişi buzağalar , kurbanlık danalar , kurbanlık düveler , damızlık danalar, damızlık düveler , simental danalar , simental inekler , mozik danalar ve mozik düveler gibi çeşitli kurban satışları gerçekleştiriyor.

Banka Kredisine Uygun Kurban Satışı

Karshayvanpazari.net , internet üzerinden banka kredisine uygun kurban satışı da yapmaktadır. Kars vilayetinin yaylalarında yetişmiş ve tamamen hastalıklardan uzak , her bütçeye uygun , istenilen ırk ve özellikte kurbanlık satışı yapılmaktadır.

Dana , inek , tosun , boğa , düve gibi kurbanlık hayvanları veteriner kontrolünde krediye uygun şartlarda küpeli ve aşıları tam olarak satışa sunar. Güven amacıyla hayvanların tümü TURKVET sistemine kayıtlı olup , satın alınan hayvan adınıza kayıt ettirildikten sonra ücret işlemleri gerçekleştirilir.

Kurbanlığın En İyi Adresi Kars Kaya Hayvancılık

Kars Kaya Hayvancılık , Kars vilayetinde faaliyet gösteren ve büyükbaş hayvan temini konusunda senelerdir hizmet vermektedir. Kars hayvan pazarı ve Kars çevresindeki yaylalarda sağlıklı ve iyi koşullarda besicilerin hayvan talepleri karşılanmaktadır.

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanda tercih edilen ve sektörün en iyilerinin çıktığı Kars vilayeti , hayvancılıkta en önlerde diyebiliriz. Eğer sizde bu kurban bayramında kurban siparişinizi vermeye ve hiç uğraşmadan sağlıklı , piyasaya göre uygun fiyatlar arıyorsanız sizlere tavsiye ettiğimiz www.karshayvanpazari.net adresine uğramadan kurban almayın.