Kurban bayramının yaklaştığı bu günlerde sizlere kurban alınırken bilinmesi gereken unsurlar hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Tabi ki bu konuda size tavsiyelerde bulunarak Kars hayvan pazarı hakkında da bilgiler vereceğiz.

Kurban Nereden Alınır?

Öncelikle kurbanlığın en iyi yetiştirildiği vilayetin Kars olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Kars vilayeti hem hayvanların yetişmesi hem de beslenme bakımından en verimli yaylaların olduğu ildir. Kars hayvan pazarı ile akıllarda kalıcı hayvan satış pazarında aklınıza gelecek tüm kurbanlıkları rahatça bulabilirsiniz.

Hayvan Seçimi Nasıl Yapılır?

İlk olarak kurban almak isteyenler alacağı kurbanın yüksek verimde ve beklentilerini karşılayabiliyor olmasını isterler. Bu nedenle kurbanlık hayvan seçimi son derece önemlidir. Eğer beklentileri ve talepleri karşılamıyorsa bu durum kötüdür.

Kars hayvan pazarında bulunan tüm kurbanlıklar veteriner kontrolünden geçmiş ve aşıları yapılmıştır. Bu nedenle son derece sağlıklı ve iyi durumdadırlar. Cinsiyet bakımından sonra derece kaliteli ve yerli kırma , simental , mondofon gibi cins hayvanların seçimi bile yapılmaktadır.

Kars hayvan pazarı , son derece kaliteli , sağlıklı ve iyi beslenmiş kurbanları yetiştirir. Tüm hayvanlar düzenli bir şekilde veteriner gözetiminden geçirildikten sonra sizlere teslim edilir.

Nakil İşlemi Nasıl Yapılır?

Kurbanlık koyunu satın aldıktan sonra nakil işlemleri son derece güvenli yapılmaktadır. Hayvan nakli yapılırken hayvanların sayısı ve kilolarına uygun olan bir kamyon temin edilir. Gerekli izin ve sevk evrakları hazırlandıktan sonra nakil işlemi kapınıza kadar gerçekleştirilir.

Kapıda Ödeme Kolaylığı

Kars hayvan pazarından aldığınız kurbanlık kapınıza kadar getirildikten sonra peşin olarak ödeme imkanınız bile var. Hayvan siparişinizi verin , nakil işlemleri başlasın ve hayvan kapınıza ne zaman gelirse o zaman ödeyin.

Siz değerli müşterilerine böylesine güzel ve kaliteli hizmet sunan Kars hayvan pazarına internet üzerinden ulaşmak istiyorsanız burayı tıklayarak ulaşabilir veya 0532 350 31 29 numaralı telefondan Cüneyt Kaya’ya ulaşarak kurban siparişinizi verebilirsiniz.

Besilik danalar , erkek buzağalar , dişi buzağalar , kurbanlık danalar , kurbanlık düveler , damızlık danalar , mozik danalar ve daha cins hayvanı Kars Kaya Hayvancılık’ta bulabilirsiniz.