Bizler dünyayı 5 duyu organlarımızla algılıyoruz. 5 duyu organlarımızın dışında bir duyumuz daha vardır. Ruhsal olarak adlandırılan bu yetenek aslında her insanda mevcut bir yetenektir fakat büyük çoğunlukla gizlidir.

Medyum hocalarda durugörü oldukça gelişmiş bir yetenektir bu yetenekleri kullanarak doğaüstü varlıklar olan ruhlar ve cinler ile  irtibata geçmek mümkündür.

Ülkemizde bu yeteneğe sahip olan çok az sayıdaki medyumlardan biri olan Aşk büyüsü uzmanı medyum Yılmaz Eren hoca bu yeteneğini geliştirmiş ve yıllarca gizli ilimler üzerinde araştırmalar yapmıştır.

İnternet üzerinde İzmir medyum olarak ya da İstanbul medyum olarak da aratabileceğiniz medyum Yılmaz Eren hoca Biyoenerji ve Quantum metafizik gibi modern dünyada araştırılan konular ile nesilden nesile aktarılan Gizli ilimleri birleştirmiş ve bu ikisi arasında bir köprü vazifesi görmüş bir medyumdur.

Arapça dil bilgisine tam hakim olan medyum Yılmaz Eren hoca kişinin şikayetine durumuna yaşına ismine anne ismine ve fotoğrafına göre bazı çıkarımlar yaparak bunlar üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

Yıllardır yazdığı vefklerin başarıları ile tanınan Ankara medyum / İzmir medyum / İstanbul medyum Yılmaz Eren hocaya giden ve sorunlarını anlatan binlerce çaresize çare olmuş ve olmaya devam ediyor.

İnsanların bu dünyaya çile çekmek üzere gelmediklerinin derin idrakinde olan İstanbul medyum Yılmaz Eren hoca her insanın mutluluğu hak ettiğine inanıyor. Geçici birkaç günlük misafirhaneden ibaret olan bu dünyada erilen ömrü şükran duyguları içinde teslim etmek ve isyankar olmamak gerektiğini en iyi idrak edenlerden biri olan Bağlama büyüsü uzmanı medyum Yılmaz hoca insanlara çözülmeyen hiçbir derdin olmadığını adeta ispat ediyor.

Yazılan vefklerin amacı da budur. Her derdin mutlak bir çaresi vardır. Önemli olan şey yanlış yollara sapmadan sabır göstererek doğru dermana yürüme azmini göstermektir. Medyum yılmaz hocamıza ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız 0542 608 74 34 ve 0536 950 10 16 dır web sayfamız isede alttaki linkte yer almaktadır.

Resmi Web Sayfamız: www.medyumuzun.com