YEREL

Abdullah Akgün ile memleket değerleri

Abdullah Akgün ile memleket değerleri

Ünlü yazarlar Kanal 28 TV'de Abdullah Akgün'ün sunduğu canlı yayın programının konuğu oldu. 2 saatlik proğram da çok önemli konulara değinildi.

Abdullah Akgünle Memleket Değerleri programı bu haftada yogun bir gundemle noktalandı. Başta Dundar Keşapli olmak üzere Fehmi Özgülerve Zeki Al'ı ağırladı. Gazeteci Zeki Al Proğramda duygulanarak göz yaşlarını tutamadı.

Ünlü gazeteci Dündar Keşaplı İtayada çok başarılı haber ve röportajlara imza attığını birçok ödül sahibi olduğunu Ancak Türkiye Yazarlar birliği tarafınfan tanınmadığnı itibar görmediğini üzülerek belirtti.

Spor yazaları içinde en tecrübelisi olan Fehm Özgüler; Abdullah Akgün ile İski sporu nasıl kurduğunu ve gazetecilikteki başarılarını anlattı. Zeki Al ise Giresun spor'un geleceği ve Giresun'un sorunlarını ekranda seyircileriyle paylaştı.Sunucu Akgün misafirlerinin de görüşlerini almayı ihmal etmedi.

Abdullah Akgün Dernek baskanı ve misafirlerine Kanal 28 Tv Sami Aydın ve Ekibne Vatan Giresuna, Aydın sese Teşekkür ederek. Şükranlarını sundu.

Program sonunda topluca hatıra fotoğrafı çekildi.