YEREL

Ak Parti Milletvekili aday adayı Sutangazi huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Ak Parti Milletvekili aday adayı Sutangazi huzurevi sakinlerini ziyaret etti

Ak parti Milletvekili Aday adayı Şerife Betül Melikoğlu ( Han) Sultangazi huzur evinde bulunan yaşlıları ziyaret ettiler.

Ziyareti esnasında Huzurevi Müdüresi Hilal Çelik Özdemi ve yardımcıları tarafında çok sıcak ilgi ile karşılandı.

Yaşlıların hal ve hatırlarını sorup hediyeler takdim etti. Huzurevi sakini yaşlılar ziyaretten çok memnun kaldıklarını açıkladılar. Bizleri hatırlayıp ziyaretimize geldiniz Allah sizden razı olsun diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Ak Parti Bölge Milletvekili Adayadayı Şerife Betül Melikoğlu Han yaptığı açıklamada; Yaşlılar haftası münasebetiyle yaptığımız bu ziyarette öncelikle siz büyüklerimizin ellerinden hürmet ve muhabbetle öperim. Çok kıymetli vaktinizi alarak birkaç kelam etmek isterim.

Çatısı altında bulunduğumuz bu müesseseyi devletimiz siz yaşlılarımızın huzur ortamı içinde devlet şevkatiile yaşamanız için inşa etmiş bulunuyor emeği geçenlerden Allah razı olsun .

Bundan da anladığımız büyüklerimizin emaneti ancak ehil ellerde olduğunda aslını buluyor. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi yeni Türkiye inşası için şanlı tarihimizden beslenmeliyiz. Sayın Cumhur Başkanımız ve Başbakanımızdan Allah razı olsun siz yaşlılarımız için bu gigi yerlerin bütün ülkemizde faaliyet göstermesi içn çalışmalarını sürdürmektedirler.

Ben 2. bölge Ak Parti Millletvekili aday adayıyım İnşallah aday olup Milletvekili seçilirsem. siz yaşlılarımızın her türlü sorunu çözmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Kısaca biz de bu anlayışla hizmete talip ve hatta hizmete mecburuz diyerek sözlerini tamamladı.

Melikoğlu (Han)Konuşmasının ardından, yaşlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.