YEREL

Dilek Soyal iftar verdi

Dilek Soyal iftar verdi

Eyüp'ün sevilen esnaflarında Dilek Soyal Eyüp Mövenpik otel tesislerinde iftar verdi.

Eyüp'ün sevilen esnaflarında Dilek Soyal Eyüp Mövenpik otel tesislerinde nezih bir ortamda Eyüp'ün öndegelen bürokrasisine iftar verdi.

Gazetes.com internet haber sitesi olarak bizde Dilek soyal hanım efendiye ve eşine böyle nezih bir proğram düzenlediği için teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin.

Soyal yaptığı açıklamada; Her yıl geleneksel olarak iftar proğramı düzenliyorum. Allah kabul etsin. Katılan tüm misafirlerime çok teşekkür edrim Allah hepsinden razı olsun. Alla birlik beraberliğimizi bozmasın. Hepinizin mübarek Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlarım, hayıtlı iftarlar diyerek sözlerini tamamladı.

Eyüp Kaymakanı Abdullah Dölekte böyle bir ortamda oluşturduğundan dolayı Dilek hanıma ve eşine teşekkür etti. Kadir gecesinin bin geceden hayırlı olduğunu beliterek herkesin Ramazan bayramını kutladı.

Akşam ezanı okunmasıyla birlikte orucunu açan davetliler nezih bir ortamda çav ve kahvesini içtiler. Ardından yemek duası yapıldı.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından proğram sona erdi.

İftar Programına Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Karaman, 15.Ağır Ceza mahkemesi Başkanı Davut Varlı, Cumhuriyet Baş savcısı Zeynel Sarıbuğan, Öz Şahin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Aras, Akşemsettin Mahalle muhtarı Hakan Demir ve davetliler katıldı.