YEREL

Eyüp Ak Parti STK'larla bir araya geldi

Ak Parti STK'larla Kahvaltıda bir araya geldi

Eyüp Ak Parti STK'larla kahvaltıda bir araya gelerek 6 hazran seçimlerini değerlendirdi.

Eyüp Ak Parti STK'larla kahvaltıda bir araya gelerek 6 hazran seçimlerini değerlendirdi. Eyüp Alibeyköy Osmanlı Sosyal tesislerinde düzenlenen birlik beraberlik toplantısına İstanbul Milletvekili adayı Aziz Pabucçu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Başkan Yardımcıları, Eyüp Ak Parti Belediye Başkanı Süleyman Aykaç ile Başkan yardımcıları ve partililer İSEDERİ Başkanı Mustafa Şeker, Sivil Toplum kuruluşu Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleriyle Pazar günü sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Ak Parti eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç yaptığı Konuşmada; Millet vekili Adayım Aziz Babucçu'ya, Belediye başkanımız Remzi Aydın'a ve Başkan yardımcılarına, Partimiz Yönetim kuruluna ve tüm kademelei ile STK temsilcilerine teşekkür ederim. Sizlerle gurur duyuyorum. Bildiğiniz gibi ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Etrafımız ateş çemberi içinde. müslüman kardeşlerimize karşı düzenlenmiş bir haçlı savaşıyla karşı karşıyayız. İç ve dış düşmanların amansız saldırılarıyla mücadele ediyoruz. Allahın izniyle bu zorlukları bir bir aşacağız.6 Haziran bir milad olacak; bir devir kapanıp yeni bir çağ başlayacak. Bunun için sizlerden desteğinizi esirgememenizi rica ediyorun diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti Eyüp Belediye Başkanı AV. Remzi Aydın konuşmasına toplantıya katılanlara teşekkür ederek başladı: Millet vekili Adayım Aziz Babucçu'ya, Toplantıyı düzenleyen Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'a veyönetimi ile STK temsilcilerine teşekkür ederim. Belediye Başkanı olduğum 1 yıldan bu yana Eyüp2ümüzün birsok sorunlarını tesbit ederek çözüme kavuşturduk. En önemliside kültürel faaliyetlerimizdir. Vuslat yolculuğuyla halkımızın hayır duasını almanın grurunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz aralıksız sürüyor diyerek sözlerini tamamladı.

Ak İstanbul Milletvekili adayı Aziz Babuşçu yaptığı konuşmada; Konuşmasında Gezi Parkı ile ilgili gelişmelere değinen Aziz Babuşcu, sözlerine şöyle devam etti: “Bu ülkede 10 yılı aşkın süredir yaptığımız hizmetlerin ardından böyle bir tepkiye neden maruz kaldığımızı anlamak mümkün değil. Her alanda yaptığımız hizmetler ortada. Birbirinden önemli projelerin ve hizmetlerin konuşulması gereken Mayıs ayı, belli çevrelerin çabasıyla bambaşka bir hale büründürüldü. Mayıs ayına geldiğimizde yıllardır bu milletin kamburu olan 23 milyar dolar IMF borcunun son diliminin ödemesi yapıldı, ilişkiler çok farklı bir boyuta geldi. Biz borç veren ülke konumuna geldik. Alan el değil veren el olduk. Zaten bize karşı çıkanların da yaptığımız hizmetlerle, yatırımlarla ilgili hiçbir itirazları yok, enflasyon ya da gelir dağılımına diyecekleri hiçbir şey yok.”

Hep Aynı Zihniyeti Görüyoruz “Sayın Başbakanın üslubu sert, söylemleri ayrıştırıcı gibi eleştiriler yönelttiler. Bence bu, uygulanmak istenen projenin bir parçasıdır. Cumhuriyet tarihi boyunca yaşanan talihsiz olaylarda hep aynı zihniyeti görmekteyiz. Bu zihniyetin amacı milletin iradesini güçlü şekilde merkeze taşımak isteyen iktidarları bertaraf etmek ve ne yazık ki geçmişte bunu defalarca yaptılar. Bu güçler bugünlerde bu topraklar üzerinde oynadıkları ve kendilerini aleni şekilde gösterdikleri bu projeyle, ülkemizi ve Başbakanımızı hedef aldılar. Gezi Parkı özelinde Başbakanımızı hedef alan bir mühendislik projesiyle karşı karşıyayız. Bunun içinde yerli işbirlikçiler, basın ve faiz lobisi var. Onun için sorumluluklarımızı bu bilinçle kuşanmak zorundayız. Biz Ak Parti teşkilatı olarak bugüne kadar nasıl liderimizin yanında olduysak ve duruşumuzu ortaya koyduysak bugünden sonra da aynı şekilde desteğimizi sürdüreceğiz.”

Hep Aynı Zihniyeti Görüyoruz “Sayın Başbakanın üslubu sert, söylemleri ayrıştırıcı gibi eleştiriler yönelttiler. Bence bu, uygulanmak istenen projenin bir parçasıdır. Cumhuriyet tarihi boyunca yaşanan talihsiz olaylarda hep aynı zihniyeti görmekteyiz. Bu zihniyetin amacı milletin iradesini güçlü şekilde merkeze taşımak isteyen iktidarları bertaraf etmek ve ne yazık ki geçmişte bunu defalarca yaptılar. Bu güçler bugünlerde bu topraklar üzerinde oynadıkları ve kendilerini aleni şekilde gösterdikleri bu projeyle, ülkemizi ve Başbakanımızı hedef aldılar. Gezi Parkı özelinde Başbakanımızı hedef alan bir mühendislik projesiyle karşı karşıyayız. Bunun içinde yerli işbirlikçiler, basın ve faiz lobisi var. Onun için sorumluluklarımızı bu bilinçle kuşanmak zorundayız. Biz Ak Parti teşkilatı olarak bugüne kadar nasıl liderimizin yanında olduysak ve duruşumuzu ortaya k

AK Parti Siyaseti Terbiye Siyasetidir “AK Parti siyaseti, her şeyden önce bir terbiye ve ruh siyasetidir. Bu terbiyede tevazu vardır. Bu terbiyede; milletin içinde, milletin bir ferdi olduğunu asla unutmadan ve bu milleti millet yapan manevi dinamiklere bağlı kalarak, siyaseti bir ahlak ve irfan zemininde yürütmek vardır. AK Partili kardeşim hiçbir zaman kendisini partisinin önüne koymaz. Kendisini partisinden önemli görmez. Bu millet kendisi için değil, kendisi bu millet için vardır. Milletimizin ortak değeri olan bayrağımızla ilgili Sayın Başbakanımız bir hassasiyeti dile getirmişti. Bu uygulamamız aynen devam etmektedir. Türk Bayrakları balkonlarda, camlarda dalgalanmaya devam etmelidir.” İl Ana Kademe faaliyet sunumunun ardından müzakere bölümünde bir konuşma yapan Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, millet olarak Gezi Parkı hadisesi benzeri olaylarla ilk defa karşılaşmadığımızı belirterek, “Osmanlı tarihine baktığımız zaman bu oyunların geçmişte de sergilendiğini görmekteyiz. Aynı İttihat ve Terakki anlayışı Cumhuriyet döneminde de devam etmiştir. 27 Mayıs’ı yaşadık, 12Eylül’ü yaşadık.

Ak Parti kurulduktan sonra da Genel Başkanımızın seçime girmesini engellemişlerdi. Ancak milletimiz genel başkanı yasaklı olan bir partiyi iktidara taşımış ve cevabını sandıkta vermiştir. 2007’ye geldiğimizde Cumhurbaşkanlığı seçimindeki baskıları birlikte yaşadık. Ama yine geri adım atmadık. 2010 halk oylamasında, millet bir kez daha ülkeyi geri götürmek isteyen bu zihniyete cevabını sandıkta vermiştir. Bu olayların sonunda da aynısı yaşanacaktır. Biz, milletimizle birlikte ülkemizi daha güzel günlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından toplantı sona erdi.