YEREL

Eyüp MHP'de2. bölge Milletvekilliği aday adaylığı açıklaması

Zafer Karaosmanoğlu MHP Eyüp ilçe Başkanlığında istanbul 2. bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı

Zafer Haraosmanoğlu MHP Eyüp ilçe Başkanlığında istanbul 2. bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı

MHP Eyüp İlçe Başkanı ve yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı aday adaylığı tanıtım toplantısına basının ilgisi gözlerden kaçmadı.Toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu yaptı.

Halil Feyizoğlu;''Çok değerli abim,dostum,arkadaşım ve ülküdaşım sayın Zafer Karaosmanoğlu beyin 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı tanıtım toplantısının ilkini hatta ilk açıklamasının Eyüp Sultandan yapma tercihini tertiplemek için burada bulunuyoruz.

Kendisine öncelikle ilk tanıtım toplantısını burada başlattığı için teşekkür ediyoruz.Eyüp İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar yanındayız,arkasındayız ve destekliyoruz.Allah yar ve yardımcısı olsun dedi.''

Zafer Karaosmanoğlu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''Sayın ilçe başkanım ve ilçe yöneticilerimiz,çok kıymetli ülküdaşlarım değerli misafirlerimiz,basınımızın güzide mensupları,buraya uzaktan yakından gelerek burayı renklendiren siz kıymetli misafirlerimize şahsım adına teşekkür ederek hoşgeldiniz diyorum.

Aday adaylık sürecimizin başlamasıyla birlikte Türk Milleti'nin,Devlet adamlarının ve siyaset adamlarının geleneğini bozmadan minarelerle müzeyyen Eyüp Sultan ziyaretimizle ilk çalışmalarımıza başladık.Eyüp Sultan Hazretlerinin mezarı başında dua ettik.

Dedik ki,Yarabbi bu çıktığımız yolda hiçbir nefsi mücadelenin içerisine düşmeden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde hayırlı bir sonuç alıp iktidarı nasip eyle.Nasip eyleki Türk Milleti'nin son 12 yıldır içine düştüğü zilletten kurtulsun.Nasip eyleki yeni Türkiye yalanlarıyla bu millet uyutulmasın dedik.''

''Dava arkadaşlarımın rızasını alarak yola çıktım'' Ben şahsım adına öncelikle bu aday adaylığı sürecinde bölgemdeki bütün ilçe başkanlarının,kanaat önderleri olarak gördüğüm arkadaşlarımın,kardeşlerimin görüşlerini alıp istişare ederek bu yola çıktım.

''Bu seçimin affı ve hatırı olmayacak'' Her seçimin affı ve telafisi olabilir ama 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin bu noktada telafisi olmayacağını,Türk Milleti açısından çok büyük bir sınav olacağını düşünen sizler gibi gören kardeşlerinizden biriyim.

''Fildişi kulelerini başlarına yıkacağız'' ''İnanın iktidar olduktan sonra çok önemli şahsiyetler sandığımız bu zatı muhteremlerin devletin imkanlarıyla haram saltanatları kurup fildişi kulelerden Türk Milleti'ne tepeden bakanların 8 Haziran sabahı hepsinin birer helvadan put olduklarını göreceğiz.''

''Erken kalkalım geç yatalım'' ''Sonuç itibariyle bizler bu yola çıktık ben kadar aday adaylığı sürecinde beşinci de olsam yirmibeşinci de olsam,hiç listeye bile giremesem bütün ülküdaşlarımız bizi bilir biz hep sahada olacağız.Ben gittiğim her yerde arkadaşlarıma gerekirse bir saat erken kalkalım iki saat geç yatalım,ama herkese ulaşalım diyorum.

Bu sözlerimle birlikte bizi burada ağırlayan bu adaylık sürecimde bana moral verip desteklerini esirgemeyen benim çok sevdiğim kardeşim,Eyüp İlçe Başkanım Halil Feyizoğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.''