YEREL

GOP Giresunlular Derneği kahvaltıda bir araya geldi

Gop Giresunlular Derneği kahvaltıda bir araya geldi

Gop Giresunlular Derneği yönetim kurulu kahvaltıda bir araya geldi

Gop Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu M.Halil Hayta Başkanlığında kahvaltıda bir araya geldi. Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Başkan M.Halil Hayta yaptığı konuşmada: Uzun süredir bir araya gelemedik; hoş geldiniz arkadaşlar teşekkürederim. Derneğimzin çalışmalarını yıllık proğran dahilinde yapacağız. Gecemi yapacağız, Piknik mi düzenleyeceğiz, Kutlama mı yapacağız, hepsi bir proğram dahilinde olacak. Devamsızlığı olan 3 arkadaşımızın yönetim kurulu üyeliğini düşürüp, yerine yeni 3 arkadaşımızı üye yaptık.

Düzenli olarak aylık toplantılarımızı yapabilmemiz için karar aldık. Mülki amirlerimizi ziyaret edeceğiz. Yağlıdere Sosyal tesislerinde İşadamlarımızla birlikte en kısa zamanda yemekli toplantı düzenleyip, sorunları sorunları hakkında bigi alıp, kendilerine yardımcı olacağız.. Bürokrat hemşerilerimizle tanışıp onları onure edeceğiz. Derneğimize Facebook adresi oluşturup alınan karalarımızı sosyal medyadan paylaşacağız.

Bütün giresun İlçe ve köy derneklerini ziyaret edeceğiz. Onların toplantılarına yönetim kurululuzla katılarak kendilerini onore edeceğiz. Giresunlular Derneği olarak, topladığımız aidatların hesabını her 3 ayda bir üyelerimize yazılı olarak açıklayacağız. Daima şeffaf olacağız.

Özetleyecek olursak: Toplantımızın amacı Yönetim Kurulumuzun çalışma takviminin oluşturulması, Bundan sonra yapılacakların bir karara bağlanması, derneklerimize periyodik ziyaretler, dernek aidarlarının düşürülerek derneğimize üye çalışmaları, işadallarımızla bir araya gelmek ; Bürokrarlarımızla buluşmak; Toplantıların basına açık ve geniş katılımlı yapılması, gibi çalışmalarımız olacaktır; diyerek sözlerini tamamladı.