YEREL

İlker Başbuğ Manastırlılar Derneğini ziyaret etti

İlker Başbuğ Manastırlılar derneğini ziyaret etti

İlker Başbuğ İstanbul bayrampaşada bulunan Manastırlılar Derneğini ziyaret etti. Başbuğu Manastırlılar Derneğinde karşılayanlar arasında Emekli Hava Tuğ General Ramis İlker, İsyanbul Manastırlılar derneğiderneği Başkanı Recep Varol, Bayrampaşa Kızılay Başkanı Okan Aysu, Gaziler Derneği Başkanı Celal Cavit Yıldırım, Tüm Balkan Stratejik araştırma Derneği Başkanı Ümit Ataser, Bayrampaşa Manastırlı'lar Dernek başkanı Serdal Varol, Balkanlılar ve Dostları Dernek Başkanı Ulaş şentürk, Arnavutköy Rumeli Balkan Trakya Derneği Başkanı Mustafa Vural, Ak parti Gop Meclis üyesi Şükran Balkanlı, İşadamı Enver Nehir ve çok sayıda dernek üyesi karşıladılar.

Emekli Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ Manastırlı hemşerileriyle Manastırlılar derneğinde bir araya gelereksohbette bulunup hasret giderdi. Manastırlı gençlerin yöresel giysilerini çok beğenen başbuğ davetlerinden dolayı Dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Başbuğ kısaca hayat hikayesini anlatıp Manastırlılar Derneğinin harlamış olduğu Manastır animasyonunu izledi.

Manatırlılar Dernek Başkanı Rece Varol İlker Başbuğ Paşaya Davelerine icabet etiği için teşekkür etti. Karşılılıklı olarak birbirilerine Plaket verdiler.

Hatıra fotoğrafı çeilmesinin ardından Avrupa konutlarında bulunan Paşa Köşkünde Dernek üyeleriyle birlikte yemek yediler.

Yemek yendikten sonra proğram sona erdi.