YEREL

Özel Çocuklar Karne Sevincini Yaşadı

Özel Çocuklar Karne Sevincini Yaşadı

Eyüp Belediyesi Şeker Hayat Özel Çocuklar İş Okulu Öğrencileri, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle düzenlenen törende karnelerini aldı. Özel çocukların karne mutluluğu görülmeye değerdi.

Düzenli ve aktif olarak okula devam eden 80 öğrencinin karne aldığı tören Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, eşi Tülay Aydın, Başkan Yardımcıları Şengül Kocabaş ve Ahmet Turan Koçer ile Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Angın’ın katılımıyla Şeker Hayat’ın bahçesinde gerçekleştirildi. Tören öncesinde çalınan şarkılarla özel çocuklar dans ederek doyasıya eğlendi.

Törende konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Bugün birçok okulda karne sevinci yaşanıyor, ben de sizlerin yaşadığı mutluluğa ortak olmak için özel olarak buraya geldim, tüm öğrencilerimizi, özellikle de ailelerimizi kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Aydın, öğrencilere bir yıl boyunca Şeker Hayat atölyesinde aldıkları nikâh ve bebek şekeri yapımı, ev tekstil ürünleri dikimi, Tarihi Eyüp Oyuncağı süslemesi eğitimleri, bahçıvanlık dersleri ve davranış notlarını içeren karneleri verdi.

Özel çocukların aileleri de, çocuklarını güvenle bırakabildikleri, sevgi dolu bir ortam sağladıkları için Başkan Aydın ve tüm Şeker Hayat çalışanlarına teşekkür etti. Şeker Hayat’ın 2014-2015 eğitim yılı toplu çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.