YEREL

Remzi Aydın İbrahim Kütük'ün nikahını kıydı

Başkan Aydın nikah kıydı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde Tenzile Ahmet kızı Duygu Dilek Haksöyleyen (Kütük) ile Nigar Halil Oğlu İbrahim Kütük çiftinin nikahlarını kıyan Başkan Aydın genç çiftlere mutluluklar diledi.

Nikah törenime Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Giresun Federerasyonu teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Başkani M.Halil Hayta, Eyüp Giresunlular dernek Başkanı Avni Aydın ve sok sayıda davetli katıldı.

Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen nikah töreninde genç çifte tavsiyelerde bulunan Remzi Aydın, Kütük ailesine de mutluluklar diledi. Merasime katılanlarla birlikte topluca fotoğraf çektiren Başkan Aydın, aile kurmaya adım atan genç çifteler için aldıkları kararların takdire şayan olduğunu söyledi.

Özgür çiftiyle hasbihal eden Aydın çifte bir ömür boyu sağlık ve huzur diledi. Tören sonunda kız ve erkek tarafının aileleriyle sohbet edip huzur dolu bir yaşam diledi.

Giresun Dernekler Federasyonu Kurucu Başaknı Halil Kütük oğlunun nikah törenine katılarak nikahlarını kıyan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a ve tüm misafirlerine nikah törnnine katılımlarıdan dolayı teşekür etti.