YEREL

Remzi Aydın oyunu kullandı

Eyüp’te Seçim Heyecanı

Vatandaşlar yeni Türkiye için kararını vermek üzere sandık başına giderken 2015 Genel Seçimleri Eyüp’te de farklı bir heyecanla gerçekleştirildi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın sabahın erken saatlerinden itibaren sandıkları tek tek dolaşarak, sandık görevlileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeni Türkiye yolunda seçimini yapacak olan vatandaşlar günün erken saatlerinden itibaren sandık başına koştu. Bu önemli seçime büyük ilgi gösteren vatandaşlar oylarını kullanırlarken, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da ilçedeki sandıkları tek tek dolaşarak müşahitlerle ve diğer görevlilere başarılar diledi.

İlçedeki okullara uğrayan Başkan Aydın vatandaşlarla da Genel Seçimler ve Eyüp hakkında sohbetler etti. Daha sonra Oğuz Canpolat Lisesi’ne geçerek 1215 nolu sandıkta eşi Tülay Aydın ile birlikte oyunu kullanan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Oy kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Aydın, “Sabahtan bu yana dolaşıyorum okulları. Sandık kurullarında görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, selam veriyorum.

Gördüğüm kadarıyla gayet güzel, sakin düzenli bir sistem var. Herkes görevini gayet iyi bir şekilde yapıyor, gerçekten son derece huzurlu bir ortam gördüm, bunun altını çizmem lazım. Seçimlerin milletimize, memleketimize, herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Güzel bir ortam var gerçekten. İnşallah iyi olsun” dedi.

Bu arada Başkan Aydın aynı okulda 1227 nolu sandıkta oyunu kullanan engelli Zeliha Kacır ile de sohbet etti.