YEREL

Yaglidere Derneğinin 25. yıl kutlaması

Giresun Yağlıdere Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuruluşunun 25. yılını görkemli bir törenle kutladı

Sunuculuğunu Usta gazeteci Murat Aydın ve Aydın Palanın birlikte yaptığı geceye çok sayıda Bürokrat siyasiler, Yağlıdere Dernekleri ve yağlıdereliler katıldı Geceye Sanatçı Elifçe ve Conta Kemal söylediği Yöresel kemençe ve türkülerle renk kattılar.

Eyüp Belediye başkanı Remzi Aydın İl dışında olduğunda geceye katılamazken Çelenk gönderdiği gözlendi. kanal 28 TV den canlı yayın yapılan gecede Yağlıdere Dernek Başkanı Başkanı Özer Kahveci yaptığı konuşmada: Davetimize katılan tüm misafirlerimize ve Yağlıdereli hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Derneğimiz kurulduğunda biz daha çocuktuk. Bizlere derneğimizi kurarak emanet eden Başta Halil Kütük Başkanıma ve yönetim kurulundaki büyüklerime şükranlarımı sunarım. Bizlere emanet etiği Derneğimizi bizde sahiplenerek daha iyi seviyelere yükselterek gelecek kuşağa devredeceğiz. Emeği geçen herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı konuşmada; İstanbul'da İlçemizi temsil eden Yağlıdere derneği Başkanına Ve yönetimine Yağlıdere ilçemizi temsil ettikleri için çok teşekkür ederim. Bizleri davet ettiler aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. Yağlıderemiz de başlayan Yüksek okulun inşaatının bitirileceği müjdesini buradan veriyorum Yağlıdere'mize hayırlı olsun. hepinize hayırlı geceler iyi eğlenceler diyerek sözlerini tamamladı.