YEREL

Yeşilpınarspor: 1 Avcılar Belediyespor: 1

Yeşilpınarspor: 1 Avcılar Belediyespor: 1

Yıldıztabya stadında oynana Eyüp Yeşilpınarspor ile Avcılar Belediyespor maçında sağlık skandalı güne damgasını vurdu.

Hakemler: Erhan Saygın,Serkan Sarıkaya, Ramazan Şahin Maç saati:10.30

Yıldız tabya stadında oynanan maçta her iki takım çok dengeli oyun sergiledi. 1. yarı 37 dakikada Yeşilpınarspor yaptığı bir atakla Emrenin attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak Avcılar Belediyespor ani bir atak geliştirerek Burağır 45. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. Avcılar Belediyespor taraftarları maçın başından sonuna kadar takımına desteğini sürdürdü. İlk yarı 1-1 berabere sonlandı.

İkinci yarıya başlandığında takımlar birbirlerine zaman zaman üstünlük sağlasalarda gol bulamayınca maç berabere sona erdi. Yeşilpınar sporlu Burak oyunda rakıp oyuncu ile çarpışması neticesinde yaralandı. Ambulans ve sağlık ekibinin olmaması nedeniyle yaralıya uzun süre müdahale edilemedi. Yaralı özel bir araçla hastaneye sevk edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yaşilpınar spor Genel kaptanı Olcay Uzun bu tür yaralanmalr zaman zaman vuku buluyor. Amatör Liglere Ambulans verilmemesini skandal olarak değerlendiriyorum.Allah korusun daha kötü bir vaka olsa ambulans gelinceye kadar sporcuyu kaybedebiliriz. Güvenlik ve sağlık sorunu çözümlenmelidir; açıklamasında bulundu.