Halil Aydın:Gazeteses.com/ Wellalux Tekstil Yeşilpınarspor'un  sponsorluğunu üstlendi. Yeşilpınarspor Genel kaptanı Olcay Uzun  yeşilpınarspor'un sponsoru Wellalux Tekstili ziyaret etti.

Olcay Uzun Yeşilpınarspora  katkılarından  dolay  Wellalux Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı  Burhan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz'a teşekkür  ederek Firma  adının ve isimlerinin  yazılı olduğu  formaları takdim  ederek işlerinde hayırlı başarılar ve bol kazançlar  diledi.

Wellalux Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Burhan Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yılmaz da her zaman  sporun  ve  sporcuların  yanında olmaktan  gurur duyduklarını,  Yeşilpınarspora desteklerini  sürdüreceklerini  gençlerin spor yapmalarına olacaklarını. Onların  sosyal  aktiviteler kazanmaları  gerektiğini bildirerek Yeşilpınarspor genel kaptanı Olcay Uzun'a  ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Wellalux Tekstil olarak bay giyim üzerine üretim yapmaktayız. İmalatımızda 80 işçi çalışmaktadır. Üretimimizi tamamen kendi  bünyemizde yaparak  maazalarımızda  satışa sunuyoruz. Açıklamasında bulundular

Editör: TE Bilişim