Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Odası organ seçimlerinde iki ayrı komiteden birden Meclis Üyeliğine seçildi.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) büyük bir olgunlukla tamamlanan organ seçimlerinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy'un listesinden seçimlere katılarak iki farklı komiteden birden meclis üyesi olma unvanını kazandı.
25. ve 46. Komitelerden Seçildi
Başkan Hisarcıklıoğlu, seçimlerde 25. Komite Makine ve Teçhizat ile 46. Sanayi ve Endüstri Komiteleri olmak üzere iki komiteden birden aday gösterilerek KTO Meclis Üyeliğine hak kazandı. İki ayrı komiteden birden meclise giren Hisarcıklıoğlu, bu sonuçla birlikte TOBB Genel Kurulu seçimlerine Kayseri Ticaret Odası üyesi olarak katılma hakkını da tescilledi.
Kayseri'den yetişerek Türkiye'nin iş dünyasına yön veren ve uluslararası arenada üstlendiği kritik görevlerle ülkenin gururu olan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun, baba ocağı olan Kayseri Ticaret Odası meclisinde yer alması kentin vizyonuna ayrı bir güç katıyor.
Çeşitli küresel kuruluşlarda üst düzey görevler yürüten Hisarcıklıoğlu'nun KTO Meclisinde aktif olarak yer alması, Kayseri'nin ticaret, sanayi ve üretim gücünün uluslararası platformlardaki sesini daha da perçinliyor.




