Bayrampaşa TÜRK Kızılayı istabul Şehit ve Gazi aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.



Bayrampaşa Türk Kızılayı Şube Başkanı Okan Aysu - Şube Müdürü ve Başkan Koordinatörü Zafer Yılmazer, Bayrampaşa Türk kızılayı  Gençlik Kolları Başkanı aynı zamanda Başkan danışmanı Berat Akova istanbul Şehit ve Gaziler derneğini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Fehim Özgür, Dernek yönetimini tek tek tanıştırdı ve dernekle ilgili faliyetlerini anlattı başkan ÖZGÜR Bayrampaşa Belediye Başkanı, Atilla Aydıner ve Bayrampaşa kaymakamı Osman Aslan Canbaba'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti .

Bayrampaşa TÜRK Kızılayı şube başkanı yaptığı konuşmada;
Öncelikle dernek başkanına ve yönetimine teşekkür etti. Şube başkanı AYSU bizler Türk kızılayı olarak ihtiyaç sahiplerine bir köprü vazifesi oluyoruz. inşallah sizlerle birlikte çok güzel bir çalışma içinde şehit ve gazi ailelerimize ulaşma imkanı olAcaktır.

Bu nedenle dernek başkanı Fehim özgür'e ve tüm bir birinde değerli yönetimine bizleri burada misafir ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum dedi.İstanbul şehit ve gaziler derneği başkanı Fehim Özgür şube başkanı Okan Aysu'ya Türk bayrağı ve istiklal marşımızın yazılı olan birde pilaket takdim etti.