Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve çalışma arkadaşları Kahramanmaraş ve Elbistan Merkezli depremlerin ardından Şile olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdikleri yardım kampanyası organizasyonu sayesinde Şile İlçesi olarak çok sayıda yardım tırları bölgeye sevk edildi.

Kısa zaman sonra bölgeye Şile Belediyesi AŞEVİ sevk edilmiş ve günde 10.000 kişiye sıcak yemek temini sağlanmaya başladı ve ayrıca bölgeye uzak noktalara üç ayrı ekiple bölgeye gelemeyen vatandaşlara yerinde sıcak yemek ikramlarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Bugün tekrar Hatay’daki ekiplerimizle ve Hataylı kardeşlerimizle bir aradayız.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı bölgede görev yapan Şile Belediyesi çalışanlarının yanı sıra gönüllü vatandaşları bölgede ziyaret etti. Başkan Ocaklı “Sizlerin destekleriyle Şile’mizde topladığımız yardımları Hatay’da ki hizmet noktamızdan ve kurduğumuz mobilize ekiplerle buradaki kardeşlerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Yaşanan afetin ilk gününden itibaren bölgede bulunan ekiplerimize çalışmalarından dolayı, siz kıymetli Şileli hemşehrilerimize de yardım kampanyamıza sağladıkları destekler için teşekkür ediyorum. Şile Belediyesi olarak Şile adına burada her şey normale dönene kadar yardım ve belediyecilik çalışmalarına destek sağlamaya devam edeceklerini söyledi.” Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ nın siyaset için değil, insanlık için, Allah Rızası için , Şile adına buradayız, oradayız sözleri dikkat çekti.

Azmi Aydemir son yolculuğuna uğurlandı Azmi Aydemir son yolculuğuna uğurlandı

Ayrıca bölgeye toplanmak üzere gıda, temizlik maddesi, hijyen maddesi gibi temel ihtiyaçlarının toplanma merkezi olan Şile Kapalı Spor Salonunda hayır sever vatandaşların destekleriyle gelen yardımlar toplanmaya devam ederken bölgeye sevklerin devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

Yetkililer bölgeden gelen depremzedelere ihtiyaç malzemelerini kaldıkları hanelerde dağıtımlarını bire bir sürdürürken özellikle hijyen malzemesi desteğine bölgede dağıtılmak üzere acil ihtiyaç olduğu belirtildi..