Uğur MART-Ali KADI/NİĞDE, ()-NİĞDE'de tabancayla kazaen kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen Niğde Üniversitesi Teknik Bilimleri Meslek Yüksekokulu Radyo Televizyon Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ufuk Dündaroğlu'nun organları 5 hastaya umut oldu.
Ahipaşa Mahallesi'ndeki bekar evinde yılbaşı gecesi belinden çektiği ruhsatsız tabancayla oynayan aynı zamanda Vatan Partisi Öncü Gençlik Niğde İl Başkanı olan 23 yaşındaki Ufuk Dündaroğlu, silahın kazaen ateş alması sonucu başından vuruldu. Dündaroğlu, arkadaşları tarafından götürüldüğü Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yoğun bakıma alınan Dündaroğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti.
Ailesi, bu gelişme üzerine organlarını bağışlama kararı aldı. Özel ekip tarafından Ufuk Dündaroğlu'nun alınan kalbi ve akciğeri Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, karaciğeri İstanbul Acıbadem Hastanesi'ne, bir böbreği Adana Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne diğer böbreği de Gaziantep Sani Konukoğlu Hastanesi'ne organ bekleyen hastalar için gönderildi.
Dündaroğlu'nun cenazesi ise Niğde'nin Dündarlı Beldesi'nde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI