08 Kasım 1991 yılında ölümü ardından Enver Yücel tarafından yaptırılan ve Emir Yücel İlköğretim okulu ismi verilerek ölümsüzleşen Emir Yücel yıllar sonra mezarı başında anıldı. Etlikkıran mahallesi muhtarı Şevki Civek’in düşüncesi ile gerçekleşen anma töreninde Gökçeali merkez imamı Halim Karadeniz,Etlikkıran mahallesi imamı Osman Tapkı,Gökçeali köyü Kellecioğlu mahallesi imamı Olgun Öztürk,Şeyhli mahallesi müezzini İmdat Bekçi Emir Yücel’in ruhuna okunan Kuran ve yapılan duaların ardından törene katılan okulun tüm öğrencileri, Okulun müdürü Rahmi Koloğlu,Müdür yardımcısı Nilgün Yücel,Gökçeali köyü muhtarı Yakup Karahüseyin,Etlikkıran mahallesi muhtarı Şevki Civek,köy halkı,öğrenciler ve öğretmenler katıldılar.
Emir Yücel’i anma düşüncesini ortaya atan Etlikkıran mahallesi muhtarı görüşlerini şöyle açıkladı,’’Okula ismi verilen ve Emir Yücel’in kendileri için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Civek,Gecikmişte olsa Emir hocamızı toplu halde anmak bizim için onurlu bir görev.Köyümüzde 6 yıl görev yapan ve okulumuzun yapımını üstlenen kardeşi Enver Yücel Beye’de ne kadar teşekkür etsek azdır.Anma törenine katılan başta öğrencilerimiz olmak üzere,öğretmenlerimize,katılanlara teşekkür ediyorum.Sağolun,varolun.’’dedi.
EMİR YÜCEL KİMDİR? 23 Nisan 1951 yılında Şeyhli’de doğdu.İlkokulu Şeyhli’de okuduktan sonra Ordu Merkez Ortaokulu’nu bitirdikten sonra Perşembe Öğretmen okulundan 1970 2de mezun oldu.Aynı yıl Bulancak Demircili Köyü’nde öğretmen olarak göreve başladı.1974 yılında atandığı Gökçeali İlkokulu’nda 6 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra babasının 1980’de vefadı nedeniyle çok sevdiği meslek olan öğretmenlikten ayrılarak ticaret hayatına başladı. 08 Kasım 1991’de kalp krizi sonucu hayata veda etti. Emir Yücel evli ve 2 çocuk sahibi idi.

