Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Anadolu 12-A sınıfından birkaç öğrenci öğretmenleri Erol Küçük ile Bulancak Engelliler derneğini ziyaret etti.

Engelliler Derneği ziyaretine 10 öğrenci katıldı. Bulancak Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Gülmez; ‘‘Öğrencilerin yaptıkları ziyaret bu sene içinde derneğimize yapılan ilk ziyaret oldu. Öğrenci arkadaşlarımızın çok güzel projeleri var gerçekleştireceklerine inanıyorum engelleri burada onlarla birlikte aşıyoruz.

Başta Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yaptıkları bu ziyaretler ile tüm insanlara örnek oluyorlar güzel projelere imza atarak hem okullarının isimleri güzel bir şekilde duyuruyorlar hemde engelli üyelerimizle sohbet edip onlarla arkadaş oluyorlar çok güzel bir davranış. Üyelerimiz onlar geleceği zaman çok mutlu oluyorlar çünkü onlar geldiğinde tüm engellerini unutuyorlar’ dedi.

Ziyarette bulunan öğrenciler şöyle konuştu; ’’Yaptığımız bu ziyaretler ne ilk ne de son olacaktır.Bulduğumuz her fırsatta ziyaretlerimiz devam edecektir. İlk ziyaretimizi Bulancak Engelliler Derneğine yaptık ve 10 kişilik öğrenci grubumuz ile ziyaretlerimizde devam edecektir.’’dediler.