AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin mitinginin ertelendiğini duyurdu.

Akıllı İlaç Kanser hastalarınının umudu oldu! Akıllı İlaç Kanser hastalarınının umudu oldu!

Kandemir, yaptığı paylaşımda, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Erdoğan’ın yarın akşam katılmasının planlandığı Euro D, ATV Avrupa, NTV Avrupa ve TRT World ortak yayınının da iptal edildiği öğrenildi. Bu açıklamalar ışığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığının sürdüğü şeklinde yorumlandı.
Erdoğan, dün akşam canlı yayında rahatsızlanmış ve program yarıda kesilmişti. Bir süre sonra tekrar başlayan programda Erdoğan, mide rahatsızlığı geçirdiğini söylemişti.

Öte yandan; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği iddialarını yalanlayarak, Erdoğan'ın bugün düzenlenecek 'Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme' törenine canlı bağlantı ile katılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı’ yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek ‘Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme’ törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır” ifadelerini kullandı.