Muğla Büyükşehir Belediyesi, GEKA desteğiyle yat imalatı ve denizcilik sektörüne yönelik kapsamlı bir analiz ve gelişim projesi başlatıyor. Çalışma, bölgenin gelecekteki stratejisini belirleyecek.

Nemrut Dağı'nda yasa dışı çekirge avına 3 milyon lira ceza!
Nemrut Dağı'nda yasa dışı çekirge avına 3 milyon lira ceza!
İçeriği Görüntüle

MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi, yat imalatı ve denizcilik sektörünün mevcut durumunu analiz etmek ve gelişim alanlarını belirlemek amacıyla yeni bir proje hayata geçiriyor.

GEKA desteğiyle yürütülecek çalışma kapsamında, sektörün ihtiyaçları detaylı şekilde incelenecek ve geleceğe yönelik stratejik yol haritası oluşturulacak.

Proje; Bodrum, Milas, Marmaris ve Fethiye ilçelerini kapsayarak bölgedeki yat imalatı ekosisteminin güçlendirilmesini hedefliyor. Belediye, çalışmayla birlikte sektörün rekabet gücünü artırmayı ve bölgesel kalkınmaya katkı sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: RSS