İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Alucra Vakfı'nı Ziyaret Etti. Alucra Vakfı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ev sahipliği yaptı. İstanbul 2. Bölge1. sıra Milletvekili adayı olan ve  İstanbul'da halk ile yakın temas kuran, Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba Okmeydanı'nda bulunan Vakıf binasında gençleri Bakan Soylu ve Ak Parti Milletvekili Adayı Büşra Paker ile buluşturdu.

Vakıf Başkanı Süleyman Baba Vakfın bu sene yaptığı etkinlikler ve çalışmalarla ivme kazandığını bakan Soylu'yu ağırlamaktan da gurur duyduğunu belirtti.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a; "Allah'tan korkun, Allah'tan Utanın" cevabı İmamoğlu'ndan Erdoğan'a; "Allah'tan korkun, Allah'tan Utanın" cevabı

alıcra vakfı soylu

ALUCRA'NIN GENÇ SİYASETÇİSİ YAKUP PALA BAKAN SOYLU'YA FORMA HEDİYE ETTİ.

Ak Parti Aday Adaylığı sürecini bitiren Yakup Pala ALUCRA VAKFINDA SÜLEYMAN SOYLUYU 'nun katıldığı toplantıya yer alarak Bakan SOYLU'YA aday adaylığı sürecini aktardı, ve Giresunspor Forması hediye edip birlik beraberlik mesajı verdi. 

Ayrıca Ak Partiİ 2. Bölge Milletvekili adayı Büşra Paker MHP heyeti Ak Parti Heyeti gerçekleşen toplantıda hazır bulundu . Toplantıda söz alan Yakup Pala ; "1000 soysuz bir soylu etmez diyerek toplantıya damgasını vurdu ALUCRA olarak Cumhur ittifakına tam destek mesajı verildi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yakup Pala teknofest ziyaretinde bulundu milli gururumuz Togg Kızıl elma Tb-3 bayraktar gibi mill teknolojik gurur verici projeleri yakından inceledi ve soğan değil derdimiz vatan dedi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Azerbeycan Cumhurbaşkanın ve Libya Başbakanı'nın konuşma yaptığı mitinge katıldı herşey memleketimiz için diyen Yakup Pala Ak Parti ile yola devam dedi yeni yüzyılın temelleri 14 Mayısta atılacaktır ." diyerek Bakan Soylu ve Milletvekili Adayı Büşra Paker ile istişarelerde bulundu... Ev sahipliği ile halkı bir araya getiren İç işleri Bakanı Süleyman Soylu ile buluşturan Süleyman Baba'ya da teşekkür etti..