Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, U-15 Gelişim Ligi'nde namağlup şampiyon olan Kütahyaspor U-15 takımını makamında ağırladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya'da altyapı futbolunun gururu yaşanıyor. 2025-2026 sezonu U-15 Gelişim Ligi 9. Grup'ta oynadığı 32 maçta yenilgi yüzü görmeyerek şampiyon olan Kütahyaspor U-15 Takımı, Eyüp Kahveci tarafından belediyede kabul edildi.

Genç sporcular ve teknik ekiple yakından ilgilenen Başkan Kahveci, sezon boyunca gösterilen azim, disiplin ve takım ruhunun bu başarıyı getirdiğini vurguladı. Elde edilen şampiyonluğun şehir adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Kahveci, altyapıdan yetişen sporcuların geleceğe umut verdiğini söyledi.

Jandarma Gücü Atış Türkiye Şampiyonası'ndan 16 madalya ile döndü
Jandarma Gücü Atış Türkiye Şampiyonası'ndan 16 madalya ile döndü
İçeriği Görüntüle

Kahveci ayrıca, Kütahya'da sporun gelişmesi ve genç yeteneklerin desteklenmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, başta futbolcular olmak üzere teknik heyeti ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: RSS